ONZE KLANTEN

Handelspartners

Elkaar versterken

De Koff is importeur van truck-elektra en heeft het meest complete aanbod van Noord-Europa.

Als familiebedrijf bestaan we bovendien ruim 100 jaar. Dat zeggen wij met trots.

Kennis en kwaliteit is de hoofdreden dat we met veel van onze klanten jarenlang samenwerken. Wij hebben daarnaast respect voor de handelspositie van groothandels en carrosseriefabrieken.

De aantallen, daar zorgen wij voor. De toelevering, als groothandel of carrosseriefabriek, aan de eindgebruiker blijft aan jou.

Groothandels

Als specialist kennen wij ons brede assortiment door en door. Deze kennis van producten is een bewezen pré voor inkopers en accountmanagers van groothandels. Wanneer nodig geven wij diepgaand advies over materialen. Informeer er dus gerust naar.

Al onze elektrische producten voor trucks en trailers zijn overigens standaard voorradig en verkrijgbaar vanuit ons moderne magazijn in Maarsbergen (Utrecht). Dankzij uitstekend voorraadbeheer spelen wij al decennialang een cruciale rol voor groothandels in binnen- en buitenland.

Natuurlijk betekenen we ook graag iets voor jou. Ben je gevestigd in Nederland, België, Duitsland of daarbuiten? Neem gerust contact met ons op.

Carrosseriefabrieken

Voor carrosseriefabrieken in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten zijn wij graag van meerwaarde. Daarom hebben we het grootste aanbod truck-elektra van Noord-Europa.

Ook denken we mee in oplossingen, door te assembleren of zelf te produceren in onze werkplaats. Want ‘nee-verkoop’ is voor ons geen optie.

Bestaat het gewenste product niet? Dan ontwikkelen wij het voor je. Niet eenmaal, maar telkens wanneer dit unieke product door jou (als inkoper of accountmanager) gewenst is.

We leveren zodoende oplossingen voor ieder truck-elektra vraagstuk. Niet vreemd ook; we werken al ruim 100 jaar samen met carrosseriebouwers.

Het verlichten van werkprocessen is iets wat al generaties lang in ons DNA zit.

Waarom de koff?

  • Meest complete aanbod in EU
  • Producten op maat
  • Persoonlijke service
  • Ruim 100 jaar kennis
    en ervaring

Werkgebied

europa

De Koff is gevestigd in het centraal gelegen Maarsbergen (Utrecht). Vlakbij de verkeersader A12 in midden-Nederland. Van hieruit leveren wij landelijk en internationaal uit eigen voorraad.

We zijn importeur voor meerdere gerenommeerde merken, waaronder: Phillips, Erich Jaeger, Menber’s, Littelfuse en Norma. Wist je dat De Koff het meest complete aanbod aan truck-elektra van Noord-Europa heeft? Recente automatisering heeft er bovendien toe geleid dat het bestelproces bij De Koff uiterst efficiënt is.

Onze moderne faciliteit is erop ingesteld dat wij ruime productaantallen standaard voorradig hebben. Op deze manier kunnen wij groothandels en carrosseriefabrieken in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten bevoorraden.

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen? Het contact is snel gelegd!