Wat we doen

Wat De Koff beweegt

One-stop-shop

De Koff is importeur én meer. Wij zijn een one-stop-shop voor truck-elektra.

Onze voorraad biedt toegang tot alles op gebied van vrachtwagen elektronica.

Wij assembleren en produceren bovendien zelf. Hierdoor hebben wij altijd een oplossing in huis.

De Koff denkt mee, vanuit kwaliteit, service en ervaring. Want wat wij doen, doen we al generaties lang. Met één duidelijk doel: namelijk de transportbranche in beweging houden.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Voorraadbeheer

Op het gebied van elektronische truck parts zijn wij met trots de nummer één.

Om een voorbeeld te noemen: we hebben wel 1000 verschillende kabels direct beschikbaar. Benieuwd wat wij verder uit eigen voorraad leverbaar hebben?

Het volledige aanbod vind je hier.

Met het volste vertrouwen kun je ervan uitgaan dat De Koff jouw groothandel-assortiment naar een hoger niveau tilt. Bovendien leveren wij altijd snel en compleet uit. Dat past bij ons organisatorisch vermogen.

Assembleren

Als importeur werkt De Koff met diverse gerenommeerde merken samen.

Het assortiment dat wij zodoende aanbieden is ruimschoots voorradig.

Basisproducten zoals: stekkers, stekkerdozen, kabels, kabelschoenen, spiraalkabels enzovoorts hebben wij standaard in stock. Daarnaast bieden we maatwerk-oplossingen aan onze klanten.

Stel je maar eens voor: connectoren zijn in principe kant-en-klare truck parts. Er is een X-connector en Y-connector. Maar wanneer wij hier een kabel tussen plaatsen creëren we een samengesteld product. Tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De Koff heeft namelijk een eigen werkplaats waarin experts de diverse onderdelen vakkundig assembleren.

Waarom de koff?

  • Meest complete aanbod in EU
  • Producten op maat
  • Persoonlijke service
  • Ruim 100 jaar kennis
    en ervaring

Produceren

Terwijl het assortiment van De Koff het meest complete aanbod van Noord-Europa is, komt er soms een klant met een vraagstuk waarvoor (nog) geen elektrotechnisch product bestaat.

Wij analyseren de probleemsituatie in dat geval nauwkeurig en komen met een oplossing. Dit is passend maatwerk waarvoor wij ruim honderd jaar bedrijfskennis inzetten. Vanaf de tekentafel ontwikkelen we in zo’n geval een nieuw product. Het is De Koff eigen om innovatie als gereedschap te gebruiken. Hiermee onderscheiden we ons van andere importeurs.

We staan voor verrassende service, met kennis van truck-elektra op z’n best.

Onze merken