over ons

De Koff

Wie wij zijn

De Koff is nummer één op het gebied van truck-elektra.

Als importeur hebben wij het meest complete aanbod van Noord-Europa. Wij hebben ons bewust toegespitst op deze rol van aanbieder. Wij leveren geen elektrische onderdelen aan transportbedrijven maar voorzien puur groothandels en carrosseriefabrieken van voorraad.

We bieden een breed assortiment en ontwikkelen als het nodig is een slimme, betaalbare oplossing.

Zo willen wij niet alleen maar juist samen vooruit!

DE KOFF

TRUCK-ELEKTRA

Als importeur zijn wij volledig gespecialiseerd in truck-elektra. Wij leveren uit eigen voorraad en assembleren of produceren bovendien zelf. Dat maakt ons echt uniek.

Denk je aan elektrotechnische onderdelen voor vrachtwagens of trailers? Van kabels tot verbindingsdozen, zekeringen of stekkerdozen geldt:

bij De Koff kun je terecht!

Wat we doen Onze klanten

GESCHIEDENIS

Al meer dan 100 jaar een familiebedrijf

Oprichter Christoffel de Koff had anno 1907 een visie. Hij herkende dat bedrijven in de logistieke sector specialistisch aanbod nodig hebben. Toen, nu en in de toekomst. Zijn expertise van aansluitmateriaal maakte hem een graag geziene zakenpartner. Bovendien sloeg de passie die Christoffel had als een vonk over op de drie generaties na hem. Vanaf 1986 heeft dit, onder leiding van Marcus de Koff, ertoe geleid dat De Koff zich manifesteert als importeur van truck-elektra. Wij leveren anno 2021 aan groothandels en carrosseriefabrieken in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten.

Wij zijn ons er bij De Koff Truck Elektra van bewust dat deze lange historie geen vanzelfsprekendheid is. De kennis die decennialang van vader op zoon is overgedragen maakt wie wij zijn. We zijn namelijk méér dan importeur en voorraadbeheerder. Wij zijn specialist. We assembleren en produceren bovendien. Logistiek zit in ons DNA. Net zo goed als het organisatorische karakter dat wij hebben. We houden van korte lijnen en duidelijke oplossingen. Zo is onze voorraad sinds 2020 volledig geautomatiseerd én gekoppeld aan een handig online bestelportaal. Daarnaast hebben we in 2020 een nieuwe locatie betrokken. Vanuit onze thuisstad Maarsbergen (Utrecht) zijn wij toekomstbestendig. Wij bewegen verder. Met de kennis van toen én nu.

De Koff

Waarom de koff?

  • Meest complete aanbod in EU
  • Producten op maat
  • Persoonlijke service
  • Ruim 100 jaar kennis
    en ervaring

Onze merken